Baju Pengantin Wanita PB-BW020-S

SAIZ BAJU : M - L

Tinggi : 
Dada : 
Pinggang : 
Pinggul :

PANDUAN UKURAN BAJU

  1. Harga tertulis termasuk ubahsuai atau fitting mengikut badan saiz bakal pengantin berdasarkan range di atas.
  2. Di samping itu aksesori seperti kasut, tudung, bunga tangan, veil dan payung juga disediakan secara percuma. 
  3. Bakal pengantin akan dihubungi untuk mengesahkan ketersediaan item ini pada tarikh majlis dan lokasi anda. 
  4. Bayaran deposit 10% diperlukan sebelum membuat apa-apa tindakan. Kemudian kami akan maklumkan nama, nombor telefon, alamat butik atau person incharge.
  5. Harga ini adalah untuk kawasan Klang Valley, Kuala Lumpur dan Putrajaya/Cyberjaya sahaja. Untuk luar kawasan, pihak kami akan maklumkan harga tambahan yang dikenakan. Charge penghantaran dikenakan jika melibatkan pos barang untuk jarak jauh.
  6. Baki penuh mesti dibayar kepada butik apabila ingin mengambil baju tersebut, sehari sebelum majlis dan tambahan deposit sebanyak RM150. Ini adalah mustahak kerana kami tidak akan melayan permintaan untuk membuat bayaran selepas majlis atau tempoh akan datang. 
  7. Deposit ini akan dipulangkan selepas baju ini dikembalikan kepada kami dalam keadaan yang baik dalam tempoh 2-3 hari. Kelambatan atau kerosakan akan dikenakan denda mengikut budi bicara butik dan tahap kerosakan item atau kelambatan pemulangan.
  8. Setelah penyewaan, baju akan kami hantar laundri untuk menjaga kualiti dan kebersihan produk kami.
  9. Sebagai peringatan, warna item yang dipaparkan dalam gambar mungkin tidak sama 100% dengan item sebenar kerana proses fotografi, editing atau monitor masing-masing. Kami tidak bertanggungjawab jika anda tidak berpuashati kerana warna baju tidak 100% seperti yang anda lihat di monitor anda. Anda perlu sedia maklum warna di setiap monitor tidak semestinya sama kerana isu teknikal. Walaubagaimanapun kami sentiasa berusaha untuk memaparkan warna dan paparan display yang sebenar untuk tidak mengelirukan bakal pengantin.
More Information
State Coverage Kuala Lumpur, Selangor
Fashion Theme Songket
Color Orange
Material Cotton
Write Your Own Review
You're reviewing:Baju Pengantin Wanita PB-BW020-S
Your Rating